Startují příměstské kempy

Po krátké letní přestávce se naše Akademie znovu rozjíždí naplno. Od pondělí 15. července startuje seriál příměstských kempů. Zájem o účast na nich předčil veškerá naše očekávání. Během následujících čtyř týdnů jej absolvuje více než čtyřicet dětí. Kromě stávajících členů Akademie také pětadvacet úplných stolně tenisových nováčků!

Denní program bude začínat v 8 hodin ráno a končí ve 4 odpoledne. Děti v rámci kempu absolvují osm tréninků stolně tenisové specializace, které budou individuálně přizpůsobeny jejich věku a výkonnosti. Mladé sportovce každý den čeká také všeobecný trénink se zaměřením na posílení a protažení celého těla. Odpolední program zpestří ukázkové tréninky z jiných sportovních disciplín.

První dva turnusy od 15., resp. 22. července jsou beznadějně vyprodány. Ve druhých dvou turnusech se pro případné zájemce najdou poslední volná místa. Přihlášky je možné odeslat prostřednictvím jednoduchého formuláře na našem webu https://academy-tt.cz/p%C5%99%C3%ADm%C4%9Bstsk%C3%A9-kempy